Ga naar www.leersportmassage.nl..
een initiatief van Learning Partners

www.leersportmassage.nl
  WelkomProductenActueelLinksSupportContact

Meer leren?

Bedrijfshulpverlening
Eerste hulp
Fitness
Pedicure
Schoonheidsspecialist

Support FAQ Antwoord

Hoe activeer ik de cd-rom Examentraining theorie-examen cursus Sportmassage?

Cd-rom Meerkeuzevragen theorie-examen cursus Sportmassage
ISBN 90 807033 2 x
versie 2.0

Installeren
Stop de cd-rom in uw cd-rom speler en volg de instructies. Na het installeren vindt u op de desktop van uw computer een icoontje.

Demo bekijken
Na het installeren kunt u direct de Demo bekijken, door op de knop “Demo” te drukken.

Activeren programma
Wilt u het volledige programma gebruiken, dan moet u het programma éénmalig activeren. U kunt het programma op 1 computer activeren, dus kies de PC waarop u met het programma wilt werken.

U heeft nu de volgende mogelijkheden om het programma te activeren:
- via een open internetverbinding
- via internet als u nog moet inbellen
- via e-mail
- per telefoon.

Wij adviseren u dringend als u de beschikking heeft over een internetverbinding om de cd-rom via internet te activeren. Het grote voordeel hiervan is dat u direct met het programma kunt gaan werken.

Activeren via een open internetverbinding
Op het registratiescherm vult u uw serienummer in (achter op de hoes). Druk op de knop “Haal de activatiecode op”.
De activatiecode wordt nu automatisch ingevuld op het registratiescherm. Vul nu uw voor- en achternaam in en druk op de knop “Activeer”.

Activeren via internet als u nog moet inbellen
Op het registratiescherm vult u uw serienummer in (achter op de hoes). Druk op de knop “On-line registratiepagina”.
Kies uit de lijst de Sportmassage cd-rom (examentraining theorie-examen versie 2.0) en klik op OK. Op uw scherm verschijnt de activatiecode. Vul de activatiecode in en uw voor- en achternaam. Druk op de knop “Activeer”.

Activeren via e-mail
Mailt u ons uw naam, de titel van de uitgave, uw serienummer (achter op de hoes) en plucode (code op het registratiescherm; deze code wordt door uw pc aangemaakt als u de cd-rom wilt activeren) naar activatie@leersportmassage.nl. U ontvangt dan van ons de activatiecode.Vul de code in op het activatiescherm en druk op de onderste knop om te activeren.

Activeren per telefoon
Belt u onder helpdesktijden naar telefoonnummer 071- 5133542.
Als u belt moet u uw serienummer (achter op de hoes) en plucode (code op het registratiescherm; deze code wordt door uw pc aangemaakt als u de cd-rom wilt activeren) bij de hand hebben.
De helpdesk is (gratis) voor u beschikbaar op de volgende dagen en tijden (m.u.v. de schoolvakanties):
Maandag :  16.00  –  18.00 uur
Woensdag:   16.00  –  18.00 uur

Kijk voor onze andere leermiddelen op cd-rom ook op:
www.leerpedicure.nl
www.leerfitness.nl
www.leereerstehulp.nl
www.leerbhv.nl
www.leerschoonheidsspecialist.nl

terug

Juridische kennisgevingen | Site info | Uw leeromgeving Inloggen.. Verzend deze pagina naar een kennis.. Doorzoek de website.. Print deze pagina..