Ga naar www.leersportmassage.nl..
een initiatief van Learning Partners
 
www.leersportmassage.nl
  WelkomProductenActueelLinksSupportContact
 
Meer leren?

Bedrijfshulpverlening
Eerste hulp
Fitness
Pedicure
Schoonheidsspecialist
 


De sportmassage cd–rom's voor de cursus sportmassage  

E-learning en electronische leertoepassingen vinden steeds meer invoering in het onderwijsveld.

Leer Sportmassage is opgericht om speciaal voor opleidingen en cursisten in de Sportmassage branche digitale educatieve leermiddelen te ontwikkelen.

Inmiddels hebben wij in samenwerking met diverse docenten en opleiderts een nieuwe online oefen- en leertool ontwikkeld, waarmee cursisten voor de opleiding Sportmassage zich uitstekend kunnen voorbereiden op het theorie-examen Sportmassage.

Ook voor het actueel houden van de theoretische kennis zal de online leer- en oefentool voor de sportmasseur goede diensten kunnen bewijzen.

Uiteindelijk is een ieder, die onder behandeling is van een gediplomeerde sportmasseur gebaat bij een behandeling door een professionele sportmasseur die zijn kennis actueel houdt!
 

Demo
Je vindt hier een demo van de nieuwe online leer- en oefentool. We wensen je veel succes bij de opleiding Sportmassage en je voorbereiding op het Theorie-examen van de opleiding Sportmassage. 

Bestellen
Je kunt hier een licentie bestellen voor de online leer- en oefentool Sportmassage.

 
Juridische kennisgevingen | Site info | Uw leeromgeving Inloggen.. Verzend deze pagina naar een kennis.. Doorzoek de website.. Print deze pagina..