Ga naar www.leersportmassage.nl..
een initiatief van Learning Partners
 
www.leersportmassage.nl
  WelkomProductenActueelLinksSupportContact
 
Meer leren?

Bedrijfshulpverlening
Eerste hulp
Fitness
Pedicure
Schoonheidsspecialist
 


De sportmassage cd–rom's voor de cursus sportmassage  

Leer Sportmassage is opgericht om speciaal voor opleidingen en cursisten in de sportmassage digitale educatieve leermiddelen te ontwikkelen.

Naast de cd-rom "Examentraining theorie-examen Sportmassage", en de uitgave "Handgrepen en demonstraties Sportmassage", is recentelijk de DVD "Functieonderzoek Sportmassage" beschikbaar gekomen.

Wij hopen hiermee de sportmasseur in opleiding nuttige, leuke en bovenal leerzame leermiddelen voor de opleiding sportmassage aan te kunnen bieden.
Ook voor het actueel houden van de kennis na het volgen van een opleiding sportmassage zullen de cd-rom's de sportmasseur goede diensten kunnen bewijzen.

Als cursist bij een opleiding sportmassage, zult aan deze leermiddelen veel leer- en oefenplezier beleven! Maar ook voor u als organisator van een opleiding sportmassage, zullen de cd-rom's goede diensten kunnen bewijzen bij het onderwijs in de sportmassage.

bekijk nascholingen

maak een online oefentoets
(log in als gast)    

 
Juridische kennisgevingen | Site info | Uw leeromgeving Inloggen.. Verzend deze pagina naar een kennis.. Doorzoek de website.. Print deze pagina..